Tips lulus temuduga kerja kerajaan (swasta pun boleh juga…)

Beberapa bulan lalu saya ada tulis mengenai kebaikan dan keburukan sektor swsta dan kerajaan. Oleh kerana saya pun bekerja di sektor kerajaan, dah tentu saya akan menyokong anda 100% sekiranya anda ingin bekerja di sektor kerajaan.

Tapi, oleh kerana banyak keistimewaan bekerja di sektor kerajaan, banyakla pulak persaingan orang2 yg cuba nak kerja di jabatan kerajaan. Jadi, makin susahla anda nak tembusi tembok kerajaan ni..

Don’t worry, saya takkan biarkan anda terkontang-kanting sorang2. Sesusah mane pun kerja tu, kalau kita usaha, Insya-Allah dapat. Dan saya tahu rahsia macamane nak lulus temuduga kerja kerajaan!

Rahsia ini telah terbukti berjaya dan jika anda bersungguh2 nak dapatkan kerja kerajaan, and mesti tahu rahsia ini! Dalam rahsia ni, ada banyak pulak rahsia2 lain! Macam2 ada…. Yang penting, rahsia teknik menjawab soalan temuduga akan dibongkarkan! Siap dengan contoh soalan dan skema jawapan lagi!

Walaupun rahsia ini dipanggil Rahsia Lulus Temuduga Kerajaan, tapi saya rasa ia boleh juga digunakan untuk interview kerja swasta. Bukan tu aje, rahsia ini juga akan menyingkap kenapa anda masih lagi tidak dipanggil untuk temuduga dan contoh resume yang boleh anda guna.

Mari kita bongkar RAHSIA…..

Tips lulus temuduga kerja kerajaan (swasta pun boleh juga…)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>